Mobil +46736004603
E-post Klicka Här>>

Service 

Demontering:
Här kommer den första delen av valideringen för att säkerställa ett lyckat projekt. Struktur, ordning och reda på grejerna för att säkra en lyckad montering.
Inventering:
Här kommer den första delen av anskaffningsplaneringen för att säkra att man kan få bra flyt i projektet och möta kundens önskemål om levereranspresision.
Planering:
Här kommer den andra delen då man planerar upp hela projektet och bokar kapacitet i alla maskiner hos PMM eller andra leverantörer.
Ultraljudstvättning:
Det är ingen tvekan om att hela och rena komponeneter är en viktig del under hela processen.
Glasblästring:
Ett komplement till tvätten då rostiga och oxiderade delar måste blästras för att säkerställa att komponenten är felfri och går att återmontera.
Blyfrikonvertering:
Vid en cylinderhuvudsrenovering är det oftast vär att byta ventilsäten för att slippa framtida problem.
Byte ventilstyrningar:
Ventiltätningar och ventilstyrningar är ofta värt att investera i för att säkerställa att man inte behöver göra om renoveringen efter en säsong.
Fräsning av ventilsäte:
Ett viktigt moment ovasett om man bytt ventilsäten eller inte. Inget att fuska med och här gör min Mirafräs ett fantastsikt jobb innan den sista inslipningen.
Slipning av ventiler:
Den andra delen för att säkerställa kompressionen och ett korrekt flöde i förbränningskammrarna.
Portning av topplock:
Ytterligare ett steg i trimningen om man vill komma lite längre.
Flödesmätning:
Här verfierar vi en lyckad portning av cylinderhuvudet och dokumenterar resultatet som ett steg i vår kvalitetsäkring.
Planing av topp:
Även här en väl värd investering för att säkra kompressionen och tvingas byta topplockspackning på grund av oplana ytor.
Planing av block:
Inte lika vanligt som ovanstånde men helt klart ett måste vid byte av cylinderfoder.
Borrning av block:
Vi har kompletterat med denna service då vi numera även monterar överdimensionskolvar i våra projekt.
Vevxaelbalansering:
Detta är också ett av våra senaste investeringar för att kunna komma upp i de högre effektområdena på våra projekt. Balanserar vevaxlar med eller utan svänghjul och tryckplattor.
Montering:
Vi leverera delmonterade objekt såväl som komplett monterade motorer.
Validering:
Vi är ofta involverad i den slutliga valideringen av projektet under uppstart. Vi får ofta återkppling från våra kunder som kört i bromsbänk eller på rullande lansväg. Detta ger oss värdefull återkoppling i vår strävan att plocka ut det sista utan att för den skull riskera tillgängligheten på våra projekt.

Då vi är involverade i Wasa Racing Team får vi chansen att pröva våra leveranser under tuffa omständigheter något som driver vår verksamhet framåt och fortsatt strävan mot full perfektion och noll fel.

www.wrt.nu